Sneeuwbeesten met Maartje en Kine

Op vrijdag 8 december mochten wij optreden met Maartje en Kine in Theater de Schalm in Veldhoven.  Het was een geweldig optreden; weer eens heel wat anders dan andere optredens!

Enkele weken van te voren kregen we bladmuziek en MP3’s om de liedjes te oefenen. In het begin dachten we even: “wat moet dat nou worden?”, maar na een paar repetities klonk het al super mooi.

Om 18.30 moesten we aanwezig zijn in het theater. Daar werden we verwelkomd met koffie en thee en een mooie persoonlijke chocoladeplaquette; heel lief en lekker.

Om 18:45 hadden we repetitie. Het ging heel vlot want we hadden al op een filmpje kunnen zien wat de bedoeling was. Om 20.15 begon de voorstelling. Wij zaten achter in de zaal, zodat we de hele show konden zien. 

Tegen het einde van de voorstelling kwamen wij met een kaarsje op de hand naar beneden, langs het publiek en zongen we Stille Nacht. De helft van ons in het Engels en daarna de andere helft in het Duits. Het publiek was verrast door het plotselinge gezang achteruit de zaal. Op het podium  zongen we nog “Eenzaam wantje” en als afsluiter “we zullen doorgaan” wat echt een fantastisch nummer is. 

Na de voorstelling hebben we nog een half uur gezongen in de foyer. We zagen dat het publiek ook daar nog van genoot en wij ook. Al met al verrassende en leuke avond.