Severinus Kerst optreden

Afgelopen dinsdag 20 december hadden we een heel leuk optreden bij severinus. Ons jaarlijkse optreden als het geen corona is. Deze keer was het weer niet goed Heel erg nat en we hadden 12 afwezigen dus we stonden met een kleine delegatie van zanggroep Cascade.  Ik ging op pad naar Veldhoven Ik zet in mijn auto neer en kon natuurlijk weer de ingang niet vinden waar wij moesten zijn. Na een rondje gelopen te hebben eindelijk gevonden en na het kopje koffie konden we van start. 
Rinke en Linda hadden de piano bij zich maar die waren er nog niet. Dus het eerste blok deden we alleen met begeleiding van de gitaren Ondanks de regen was het best wel druk  voor onze tent  We zagen dat de bewoners van Severinus er weer van genoten en dat deed ons goed. 
Tijdens dit optreden kwam ik er ook achter dat ik niet zo goed twee dingen tegelijk kan. Bij Jingle Bells ging het nog wel met de bellen, maar later kon ik totaal geen maat houden en gaf snel bellen door aan Rinke.
Na een korte pauze met een drankje begonnen we aan ons tweede blok dit keer ook met pianobegeleiding, dan klinkt het toch een stuk leuker.
En nog steeds bleef het regenen Maar elke keer kwamen er toch nog groepjes mensen om naar ons te luisteren en daar deden we toch maar voor.
Ook het derde blok ging voorspoedig.  We merkten wel dat het wat later op de avond was dus de belangstelling werd iets minder maar al met al hebben we weer een fijn op optreden gehad bij severinus. Hopelijk volgend jaar weer met iets  drogere omstandigheden.