Reprise jubileumshow “Vlieg met ons mee”

Toen onze jubileumshow op 13 mei was afgelopen wisten we het meteen; deze show wilden we nog een keer uitvoeren voor groot publiek. We hadden er niet voor niks zo lang aan gewerkt en de recensies van het publiek waren lovend!

 

Het moest een middagvoorstelling worden dit keer, zodat de kleinkinderen ook konden komen. Gelukkig had Theater De Hofnar nog plaats voor ons op zondag 5 november. We durfden niet meer te gokken op een volle zaal van 400 gasten, dus gingen dit keer voor de benedenzaal van zo’n 250 gasten. Wie had durven dromen dat deze weer bijna helemaal vol zou zitten?

 

Na flink repeteren en een generale repetitie in het theater stonden we op zondag 5 november weer in de schijnwerpers. Met 2 nieuwe toneelspelers en 1 die vorige keer ook al had meegedaan. Met dezelfde enthousiaste dansers; ze deden allemaal weer mee, omdat ze het in mei zo leuk hadden gevonden. En wat was het weer een succes! Het publiek was weer verrast door het leuke verhaal en de interactie. Achter de coulissen hoorden wij het geroezemoes en het gelach als de batterij weer opgeladen moest worden en het publiek dus weer in actie moest komen. Met veel plezier maakten ze waves, deden ze bodypercussie en gooiden ze met strandballen; wat een lol.

 

Oh ja, tussendoor waren er ook nog super leuke filmpjes van de mooie reis die we samen maakten en werd er ook nog gezongen en gedanst. Wat een mooie middag was het! Ook dit keer lazen we op de website van De Hofnar de mooie reacties van het publiek.

 

Wat zijn we trots op de 2 geweldige shows die we hebben neergezet!